Get fit bootcamp 52
Get fit bootcamp 157

BOOTCAMP IN DEN HELDER

Ben jij klaar om je zelf uit te dagen? Je doelstellingen te gaan behalen? Onze bootcamp trainingen zijn dé leukste en uitdagende manier om hier aan te werken.

​Bootcamp is een buitensport in groepsverband. Tijdens de trainingen komt alles aan bod: Spierversterkende oefeningen worden afgewisseld met conditionele oefeningen. Deze oefeningen doen we in groepsverband, in duo’s of individueel. Er is altijd begeleiding van een trainer. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd op een veilige en pijnvrije wijze sport.

​Tijdens de trainingen maken wij gebruik van kettlebells, touwen, autobanden, slamballs, ladders, elastieken en TRX banden. Je doet ook oefeningen waarbij je alleen jouw lichaamsgewicht gebruikt. Ook wordt er in kleine afstanden hardgelopen. Elke training is uitdagend en gevarieerd.

Ben jij klaar om mee te doen, of wil je eerst een keer vrijblijvend een kijkje komen nemen? Meldt je dan aan voor de proefles! Heb je nog nooit bootcamp gedaan? Dat is helemaal geen probleem! Wij zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Heb je een blessure? Geef het aan bij onze trainers. Zij zorgen voor oefeningen waarbij jij pijnvrij kunt trainen.

De bootcamp is elke dinsdag & dondedag avond om 19:00 uur en er wordt in de zomertijd  gestart vanaf duinoord en duurt +/- 1 uur. Graag 10 minuten van te voren verzamelen. In de wintertijd starten wij vanaf Willemsoord.

IMG 8027
IMG 8059
IMG 8024
volg ons ook op
over get fit lijfstijl
wij zijn aangesloten bij
Weblogo inverted2 300x110
contact gegevens

telefoon: 0612550766
email: info@getfitlijfstijl.nl

Adres:
Pastoorkoopmanwe 23 C
1784 NX Den Helder

KVK : 74895001
BTW: NL002100743B44