WhatsApp Image 2024 03 30 at 1.21.46 PM
Creeer je eigen gezonde voedingspatroon

Samen puzzelen naar een gezond voedingspatroon die bij jou en je gezin past en makkelijk vol te houden is

Samen werken als een team

Het is bewezen dat gezamenlijk afvallen beter werkt als motivator om het vol te houden. 

Proffesione coaching

Een coach die naar jou luisterd en jou weet te coaching op alle aspecten die komen kijken  bij een gezonde leefstijl met een meetbaar resultaat

67a758bc 7f4a 4a6f a304 ed06502e4b43


Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om ruim 22 kilo af te vallen en dit tot op heden vast te houden. Dat gun ik jou ook!

Stel je eens voor dat je over 12 weken 10 kilo lichter zou zijn? 

Klinkt als een droom toch?  Maar wat  als ik jou eens vertel dat dit ook voor jou mogelijk is?

Sinds ik in 2017 zelf 22 kilo ben afgevallen (zie foto) heb ik inmiddels al meer dan 40 cliënten geholpen om langdurig af te vallen, en een gezonder en energieker leven te laten leidden. 

Inmiddels heb ik al ruim 7 jaar aan studie en praktijk ervaringen erop zitten. Dagelijks coachen wij meerdere cliënten zowel on als offline naar een verbetering van hun leven op het gebied afslanken en een gezonde leefstijl aannemen.

Naast het persoonlijk coachen sporten er meer dan 190 leden bij ons in onze prive trainingsstudio waaraan ik zelf, en onze andere top trainers personal group en personal training geven.

Wij weten dus hoe wij jou naar jouw beste versie van jezelf kunnen transformeren. We hebben dat dus al vele malen met succes gedaan.

Maar wat....

als wij ook met jou aan de slag gaan?
Hoeveel kilo zal jij dan kwijtraken?
Hoe zal jouw leven er uit zien als je je fitter en energieker zal voelen?
Door succes ervaringen zelfverzekerder zou voelen?
Je trots mag zijn op jezelf en je lichaam?

7 +

jaar ervaring

op het gebied van gedragverandering, voeding en training

41+

tevreden klanten

Geholpen aan een nieuwe leefstijl

500 +

kilo's afgevallen in totaal

En vele centimetes al gesneuveld

Before after minimal skincare Instagram post (1)

Patricia Z

Doormiddel dat het een challenge is heeft het mij enorm gemotiveerd om het afslanken op een leuke uitdagende manier vol te houden. De motivatie van jezelf en de groep waarin je zit zorg ervoor dat het voor je gevoel geen moeite kost om het vol te houden! Al met al in  de 12 weken al ruim 7 kilo kwijt en ik voel me gewoon een stuk fitter dan voor de challenge.

ALLE VOORDELEN VOOR JOU OP EEN RIJ

WhatsApp Image 2024 03 30 at 1.22.08 PM

Dit is wat de afslank battle voor jou kan opleveren

Je verliest gegarandeerd tot wel 10 kilogram aan overtollig lichaamsvet in 12 weken
Je krijgt meer energie zodat je veel meer aankan in het dagelijks leven
Je leert zelf een gezond voedingspatroon te bouwen dat makkelijk vol te houden is na de 12 weken waarin ook ruimte is voor bijvoorbeeld eens een pizza
Heb jij geen schuldgevoel meer als je iets ongezonds eet of drinkt. Sterker nog, je kunt er juist intens van genieten!
Je krijgt een balans in je leven zonder dat je stress ervaart wat je kunt eten
Je krijgt veel meer zelfvertrouwen, wilskracht en discipline
Je zal een gevoel van trots ervaren, ook als je naar jezelf in de spiegel kijkt
Je ervaart op mentaal vlak meer helderheid en rust
Je wordt vitaler en fitter, bewegen gaat soepeler en met minder pijn.
Je verkleint de kans op diabetes type 2,  en andere aandoeningen zoals bijvoorbeeld hart & vaatziekten.
Je verminderd de kans op osteoporose (bot ontkalking) je botten worden sterker door training


Wil jij persoonlijke doelen behalen (Instagram bericht)

SAMEN STERKER!
Waarom moeilijk doen als het samen kan

Een battle is een strijd tussen soortgelijken in groepsverband. Uiteraard niet ‘op leven of dood’, maar er wordt gebruik gemaakt van de factor sociale controle, waardoor de deelnemers intrinsiek en door elkaar worden gestimuleerd om het maximale resultaat uit de Battleperiode te halen. (De afslank battle duurt 12 weken)

Iedere battle heeft de volgende ingredienten; Gezamenlijke start, diverse individuele lichaamsanalysen, fitheidstesten, techniek training, diverse groepsactiviteiten, persoonlijke leefstijl-, voedings- en afslankbegeleiding, onbeperkte deelname aan alle trainingen, leerzame workshops & lezingen, besloten prive community met gelijkgestemden, theorie om alle opgedane kennis te testen en als kers op de taart een feestelijke afsluiting van de afslank battle met de prijsuitrijking. Ook krijgt elke deelnemer na het voltooien van de 12 weken een Get Fit lijfstijl sport T-shirt als beloning!

Een battle bestaat uit een vaste groep van maximaal 25 personen die samen met elkaar als groep en individueel de strijd aan gaan om de meeste kilo`s, centimeters, en punten te winnen. Om namelijk de motivatie hoog te houden hebben wij een uniek punten systeem toegevoegd aan ons programma waarop jij en ook als groep op diverse onderdelen zowel in de theorie als in de praktijk kan jij punten scoren. Er zijn bijvoorbeeld diverse maand uitdagingen, workshops waar jij extra punten mee kan scoren. Denk bijvoorbeeld ook aan elke verloren centimeter en verloren kilo aan lichaamsgewicht, enz waarmee je punten kan scoren.

Tevens is er elk jaar ook een nieuwe groeps winnaar. Door ook samen te werken als groep bouw je een nieuwe sociale omgeving op en stimuleer je elkaar ook op een leuke uitdagende manier om als groep de jaar winnaar te worden.

Kortom is onze afslank battle in Den Helder een super leuk en uniek concept om op een succesvolle en uitdagende manier om  af te vallen. 

De 2e editie van 2024 battle start op vrijdag 12-04-2024 om 19:00 Je kunt nu alvast jouw gratis intake gesprek inplannen om jouw deelname te bevestigen.  Vul hieronder aan de pagina het antwoord formulier in. 

WhatsApp Image 2024 03 30 at 1.22.21 PM

Hoe ziet de afslank battle eruit?

De gezamenlijke start

Tijdens de start dag op onze locatie leer jij jouw mede battelaars kennen. Wij doen de 0 metingen voor jou en je krijgt uitleg over de battle en over de applicaties die bij de battle horen. Ook krijg jij een stukje techniek training met uitsluitend een fittest om te kijken hoe jij ervoor staat.

1 op 1 coaching

Ondanks dat het een groepstraject is krijg jij maandelijks een 1 op 1 gesprek met jouw coach van 30 minuten met persoonlijke tips en advies om jou te helpen om optimaal resultaat te behalen in de 12 weken. Ook krijg je tijdens de coaching persoonlijk advies op jouw voedingspatroon waardoor jij een voor jouzelf werkend voedingspatroon gaat aanleren dat ook op de lange termijn vol te houden is

Kennis

Tijdens de challenge is er wekelijks de mogelijkheid om een online webinar te volgen waarin wij 1 voor 1 alle aspecten gaan behandelen die nodig zijn om succesvol af te vallen. We behandelen bijvoorbeeld onderwerpen over voeding, training, herstel, gedrag, slaap, en stressmanagement en nog veel meer. Door deze webinars leer jij alles over hoe jij zelf succesvol en blijvend kunt afvallen 

Training

Tijdens de challenge heb jij onbeperkt de mogelijkheid om bij ons in onze trainingsstudio te komen trainen. Of dit nou zelf een eigen vrije training is met een schema of dat je liever meedoet met onze personal groups training lessen. alles is mogelijk en geheel te volgen op jouw eigen niveau.

Uitdagende challenges

Tijdens de battle zijn er 3 challenges die elk 4 weken lang duurt. Deze challenges zijn er om jou te stimuleren om meer te bewegen waardoor je nog sneller zal afvallen. De challenges dagen jou uit en geven een voldoening en punten als jij de 4 weekse challenge heb behaald.

Gezamenlijke afsluiting & uitreiking

Elke battle wordt gezamenlijk en feestelijk afgesloten met een eind kennis quiz, eindmetingen, fittest met daarop volgend de uitreiking van de battle certificaten en Get Fit lijfstijl T-shirt. Tevens wordt de groepswinnaar bekend gemaakt en de prijs die de winnaar daarmee in de wacht heeft gesleept. 

De informatie bijeenkomst heeft al plaats gevonden. Wil jij informatie ontvangen of meedoen 12 april? reageer dan hieronder

Jose V

Doormiddel van de juiste coaching op voeding, mindset en training  is het mij gelukt om tijdens het traject 6 kilo af te vallen. Maar naast mijn gewicht ben ik ook  in  omtrek afgevallen. 11cm van mijn buikomtrek, 10,6 cm van mijn heupen, en 6,3 centimeter van mijn bovenbeen. Daarnast is mijn spiermassa toegenomen met 4,8 kg. 

volg ons ook op
over get fit lijfstijl
wij zijn aangesloten bij
Weblogo inverted2 300x110
contact gegevens

telefoon: 0612550766
email: info@getfitlijfstijl.nl

Adres:
Pastoorkoopmanwe 23 C
1784 NX Den Helder

KVK : 74895001
BTW: NL002100743B44