LNOB aangepast 1

GROEI JIJ BOVEN JEZELF UIT?

Heb jij jezelf eens echt fysiek en mentaal uitgedaagd? Of leef jij altijd binnen je comfortzone? Wil jij jezelf beter leren kennen en zien waar je echt toe in staat bent? Dan is dit jouw kans want wij dagen jou zowel mentaal als fysiek uit om tot het uiterste te gaan! Opgeven is namelijk geen optie want wij laten niemand achter!

Dus ben jij bereid om zowel als individu en als team uit jouw comfortzone te stappen? Wil jij ervaren hoe het is om fysiek en mentaal je grenzen te verleggen? Dan is dit je kans! Tijdens onze 6 uur durende challenge ga jij de strijd aan met jezelf door middel van individuele- en samenwerkingsopdrachten. Niet wetende wat er komen gaat, wat de afstanden zijn, en hoelang iets gaat duren. Ben jij klaar om deze levenservaring aan te gaan?

Canva MADFcpYEKmY

VOLDOE JIJ AAN DE EISEN?

Tijdens de LNOB challenge wordt je zo uitgedaagd dat we jou gaan uitdagen om jouw persoonlijke grens te gaan opzoeken. Ook kijken wij of je daar zelfs voorbij durft en kan gaan. Je lichaam en geest kunnen namelijk veel meer bereiken dan dat jij zelf denkt. Dit doen wij geheel verantwoordt en op een veilige manier. Tijdens de gehele challenge is er altijd iemand met EHBO aanwezig om de veiligheid te waarborgen.

Toch is de LNOB challenge niet voor iedereen weggelegd en zijn er een paar fysieke eisen waar je aan moet kunnen voldoen om deze challenge aan te kunnen gaan. Wat verwachten wij van jou?

Je bent in staat om minimaal 3km aan 1 stuk te kunnen hardlopen

Je bent minimaal 18 jaar of ouder

Je beschikt over voldoende
doorzettingsvermogen

Je hebt geen medische klachten

Je hebt geen last van blessures

Je bent van nature al redelijk mentaal weerbaar

Je bent in bezit van een zwemdiploma

Istockphoto 157311992 612x612

HET DOEL VAN LNOB

Het doel van LNOB is het ontwikkelen van jouw persoonlijke groei op de volgende gebieden:

 • Doorzettingsvermogen
 • Fysieke & mentale weerbaarheid
 • Het buiten je comfortzone durven te stappen
 • Leren samenwerken als team
 • Leiderschap tonen
 • Zelfbeeld en zelfvertrouwen vergoten
 • Stress bestendiger worden
 • Jezelf als persoon beter leren kennen
 • weerbaarder worden in het dagelijks leven
 • voor jezelf durven opkomen

LNOB zal jouw dagelijkse leven ten positieve gaan veranderen. Door te leren dat jij je grenzen kan verleggen zal je inzien dat je veel meer kan dan je vaak denkt en nu al doet waardoor jij in je dagelijkse leven veel meer aankan. Je gaat je angsten leren te  overwinnen die jou tegenhouden. Zodra je je angsten te baas bent en je grenzen durft te verleggen zal je een gevoel van blijdschap en overwinning ervaren! Dit geeft een enorme boost aan jouw zelfvertouwen waardoor jij in het dagelijkse leven veel sterker in je schoenen zal staan!

Maar we streven niet alleen naar jouw persoonlijke groei. LNOB leert jou ook om leiding te geven en samen te werken als een hecht team. Samen lijden en samen overwinnen haalt het beste in elkaar naar boven. Tijdens LNOB creëer je met je mede cursisten als het ware een hechte broederschap waarin de factor saamhorigheid hoog in het vaandel staat!

WAAROM JIJ MEE ZOU MOETEN DOEN?

Tijdens LNOB krijg jij door deze unieke ervaring  meer inzicht in jouw fysieke en mentale weerbaarheid. Je gaat ontdekken waar jouw grenzen liggen en hoe jij hier op een verantwoorde manier overheen kunt gaan waardoor jij je beste versie van jezelf en jouw team naar boven haalt. Hierdoor ben jij in staat om deze kernwaarden ook in het dagelijks leven toe te passen waardoor jij nooit meer de makkelijkste weg zal nemen maar juist de weg met de meeste weerstand waardoor jij constant buiten je comfortzone durft te gaan en daarmee de weg met de meeste obstakels die op dit pad liggen juist omarmd. Dit omdat jij weet dat voorbij deze obstakels weer een nieuwe level van persoonlijke groei en succes ligt!

LEAVE NO ONE BEHIND TICKET

Datum: 26 mei 2024
starttijd: 08:00
eindtijd: 14:00
 

€ 97,50,-

LNOB aangepast 1
 • 6 uur lang 
 • maximaal 15 deelnemers 
 • unieke ervaring
 • inclusief LNOB overwinnaars medaille 

Contact Formulier

Wil jij meer informtatie over ons Leave No One Behind evenement? Of heb jij nog vragen over dit evenement? Neem dan hier contact met ons op.