GEGARANDEERD AFVALLEN MET ONS SUCCESVOLLE LEEFSTIJL COACHING PROGRAMMA

Hoe mooi zou jouw leven zijn zonder overgewicht? Visualiseer jij je dit wel eens?  Hoe zie jij jezelf dan als persoon? Hoe zal jouw leven dan anders zijn ten opzichte van nu? Welke dingen zou je dan wel doen die je nu niet durft of kan doen omdat je overgewicht hebt? 

De persoon die jij je visualiseert ben jij zelf! En weet je dat ook jij die persoon zijn die je wilt zijn? Ook jij kan afvallen, meer spiermassa, kracht en conditie opbouwen.Jij kan die persoon zijn die vol zelfvetrouwen door het leven gaat. De persoon die altijd vrolijk is en vol energie zit en geniet van het leven zoals het leven zou moeten zijn.

Klinkt dit vreemd en niet als wie jij nu bent? Dat kan kloppen want je bent daar nog niet! Maar het goed nieuws is dat wij jou helpen om daar te komen! Tijdens het Get Fit Lijfstijl programma zul je merken dat je steeds meer de persoon gaat worden waarvan je voorheen dacht dat het onmogelijk leek. 

Before after minimal skincare Instagram post (9)

Persoonlijk

persoonlijke begeleiding omdat ieder persoon uniek is

1 op 1 begeleiding

Jouw eigen persoonlijke lijfstijl coach die jou helpt om je doelen te behalen

resultaat gericht

samen gaan wij voor jouw optimale resultaat

IS DIT OOK VOOR JOU HERKENBAAR?

Je hebt al veel (crash)diëten geprobeerd. Afvallen ging toen wel af maar toen je stopte met het Dieet kwamen de kilo’s er weer bij.

 Je hebt geen zin om aparte maaltijden te moeten koken voor je gezin of vrienden die komen eten

 De eerste paar dagen lukt het jou om gezond te eten en ben gemotiveerd maar dan al snel komen de snaaibuien opzetten enlijkt alles in jouw ogen voor niks geweest en geef je al op

Je bent niet tevreden met wat je ziet in de spiegel en je zou willen dat je je eigen lichaam weer liefhebt en vol trots naar jezelf in de spiegel kan kijken

 Je wilt graag een positief gevoel aan sporten overhouden omdat je weet dat je het kan

Je wilt graag gezonder leven maar je kunt hier geen passend patroon in vinden

Je hebt minder zelfvertouwen door de overtollige kilo's en je wilt weer eens trots, tevreden en vol zelfvertrouwen voor de spiegel staan 

Traplopen of andere dagelijkse lichamelijke activiteiten zorgen ervoor dat je snel buitenadem bent en kosten veel meer moeite

Je wilt graag gezonder leven, maar je vind maar geen gezond patroon dat écht haalbaar is voor jou

Je weet wat gezond eten is maar toch krijg je het niet voorelkaar om dit op de langere termijn vol te houden

Je denkt dat afvallen niet voor jou is weggelegd omdat je al van alles hebt geprobeerd

Je wilt niet alleen met afvallen bezig zijn maar ook kunnen genieten van uitjes buiten de deur of een schaaltje chips op de bank met je gezin

DAN IS ONZE LIJFSTIJL COACHING ZEKER IETS VOOR JOU

Before after minimal skincare Instagram post (1)

EEN TEAM MET EEN MISSIE

Binnen Get Fit Lijfstijl heeft ons gespecialiseerde team de missie om het probleem met overgewicht en het ongezonde leven onder de Nederlandse bevolking terug te dringen.

Wij willen zo graag dat ook jij fitter, energieker, gezonder, en vitaler wordt en dat jouw zelfvertrouwen en mentale gesteldheid weer optimaal worden. Wij willen dat jij leert om weer van jezelf te houden en ook weer gelukkiger in het leven staat.

Afvallen is niet voor iedereen even makkelijk en vereist vaak meer dan alleen maar minder eten en meer bewegen. Er gaat namelijk vaak ook een heel psychisch traject mee gepaard wat bepalend is voor succes. 

Ons team is er op gebrand om samen met jou jouw beste resultaat te behalen. Wij geven namelijk niet op voordat we samen met jou resultaat hebben behaald

IMG 5072

"DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT MAKEN IS IN JEZELF"

Essential Guide to Healthy Eating 2 1200x900

DE BELANGRIJKSTE PEILERS VAN HET PROGRAMMA 

Om op een goede en gezonde manier te kunnen afvallen staan de volgende pijlers centraal waar wij gezamenlijk aan gaan werken. 

Voeding

Inzicht krijgen in je huidige voedingspatroon is essentieel om te kijken waar jouw valkuilen liggen. Deze valkuilen gaan wij langzaam omzetten in een gezond en verantwoord voedingspatroon dat volledig bij jouw leven past en niet voelt als een zwaar dieet. 

Beweging

Beweging is zeer belangrijk! Niet alleen om sneller af te vallen maar het brengt nog veel meer gezondheids voordelen met zich mee. Samen gaan wij kijken hoe we meer beweging in jouw leven kunnen implementeren. Dit hoeft niet per se sporten te zijn, maar bijvoorbeeld door meer te gaan wandelen of andere soort gelijke activiteiten.

Mindset & Gedrag

Naast alle kennis en tips op het gebied van voeding en beweging die jij van ons krijgt is uit ervaring gebleken dat mindset en gedrag de belangrijkste factoren zijn of je wel of niet resultaat gaat behalen. Samen gaan wij jouw gedrag en mindset analyseren en deze stapsgewijs ombuigen naar een gezonder leven mindset en gewoonten om dit voor de lange termijn vast te houden zonder dat het voor jouw gevoel te veel moeite kost. 

Ontspanning, slaap& herstel

Een onderschatte peiler als je het ons vraagt. Om het afvallen vol te houden is voldoende rust en ontspanning zeer belangrijk. Stress en vermoeidheid zorgen bij de meeste mensen juist voor overgewicht en het niet kunnen vollhouden van iets waar ze aan starten zoals bijvoorbeeld een  afslank programma. Daarom pakken wij deze peilers ook aan. Samen gaan wij kijken hoe we jouw stress kunnen verminderen en je slaap kunnen bevorderen zodat je beter hersteld en jij veel beter in je vel zit om het afvallen makkelijker vol te houden.

"GUN JEZELF EEN GEZOND, GELUKKIG EN LIEFDEVOL LEVEN"

IMG 6740

NA DAT JE HET GET FIT LIJFSTIJL PROGRAMMA HEBT GEVOLGD

 kun jij zelf een gezond leefpatroon ontwikkelen dat bij jou past. Je hoeft nooit meer te investeren in diëten, shakes of pillen.

 Heb je een positief gevoel over jouw lichaam.

 Kun je weer écht genieten van dat etentje met vrienden, van je vakantie, of van een zak chips op zaterdagavond. Zonder schuldgevoel.

 Heb je het vertrouwen dat je dit ook op lange termijn kunt volhouden.

Weet je hoe je gezonde keuzes maakt op een manier die bij jou past.

 Kun je jouw eigen gezonde beweegpatroon indelen.

 Weet je wat je moet doen als het om wat voor reden dan ook, even niet lukt.

 Voel je rust rondom eten en bewegen. Het is niet meer iets waar je je dagelijks druk om maakt!

"WIJ WETEN DAT JIJ HET KAN, NU JIJZELF NOG"

1 op 1 begeleiding

We gaan maandelijks een half uur aan de slag om je zelfbeeld, eetgewoontes, stress en gewoontes te managen. En ja, ook emotionele blokkades komen aan bod.

In 3 fases naar een blijvend slank en fit lichaam

1. Verkennen: wat eet je, hoeveel eet je, bij welk aantal calorieën val je af, bij welk aantal calorieën voel je je goed, en dat geldt voor je hele leefstijl. Fase 1 kost het meeste tijd, maar levert je véél inzicht. Met die inzichten gaan we naar fase 2:

2. Veranderen: wat is het 'optimale' op basis van de wetenschap, en hoe kunnen we dat in jouw leven implementeren? Dan komen gewoontes om de hoek krijgen. En: hoe werkt veranderen eigenlijk? Daar hebben wij een methode voor ontwikkeld. Je leert goede gewoontes opbouwen, en slechte gewoontes afbreken.

3. Volhouden: leuk dat je een paar kilo kwijt bent, maar het gaat om permanent resultaat. Zonder terugval. Dat vergt meer dan een boodschappenlijstje: je moet een 'winnende' mindset creëren, met gewoontes die daaraan bijdragen. Zo vorm je een nieuwe leefstijl.

TESTIMONIALS

Ik kreeg van mijn coach Lorain de opdracht om voor de start de beginsituatie foto's te maken, dat zou leuk zijn voor aan het eind van het traject om te vergelijken met de na foto's...Ik moest doelen stellen en subdoelen, als ik tussentijds wat zou bereiken zou ik gemotiveerder en makkelijker door gaan dan alleen kijkend naar het grote doel. Dat is me zeker gelukt. Ik pas weer mijn leuke jurkjes en zit een stuk lekkerder in mijn vel. Ik ben in totaal 7,5kg afgevallen en 13cm kwijt geraakt rond mijn buik

Rianne

Op 3-1-2022 werd er vol goede moed gestart met het Get Fit 4 life programma. Bij het wekelijkse rondje supermarkt ging ik met een hele ander blik door de supermarkt. Deze keer was mijn boodschappenkar veel meer gevuld met gezonde producten en snoep en koek werden geschrapt.Tijdens het proces zijn wij veel bewuster gaan eten. Meer eiwitten en minder slechte vetten. Dit in combinatie met minimaal 2 keer per week sporten en de wekelijkse peptalk met Lorain zorgde ervoor dat mijn conditie en uithoudingsvermogen verbeterde. Uiteindelijk had ik een mooi doel gesteld en dat was om af te vallen voor onze bruiloft in mei. Ik voel mij nu veel fitter dan ooit.

Odette

Leuke afwisselende workouts, persoonlijke begeleiding en een prettige sfeer om te sporten. Ik heb in een paar maanden tijd al mooie resultaten behaald dankzij Get Fit Bootcamp! Ik raad dit iedereen aan die fitter wil worden en/of meer inzicht wil krijgen in je voeding.

Lisette

VUL HIER JOUW GEGEVENS IN OM EEN VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK IN TE PLANNEN

volg ons ook op
over get fit lijfstijl
wij zijn aangesloten bij
Weblogo inverted2 300x110
contact gegevens

telefoon: 0612550766
email: info@getfitlijfstijl.nl

Adres:
Pastoorkoopmanwe 23 C
1784 NX Den Helder

KVK : 74895001
BTW: NL002100743B44