POWERHIIT

De PoweHiit is een intensieve 30 minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een barbell, en gewichten. Door middel van overwegend krachtoefeningen wordt een High Intensity Interval Training bereikt en wordt kracht opgebouwd.

VOORDELEN

  • Je boekt snel resultaten
  • Je krijgt een gespierd en atletisch lichaam
  • Je metabolisme maakt overuren, je verbrandt uren na de workout nog extra calorieën
  • Je hoeft geen uren te trainen om resultaat te boeken, 30 minuten is alles wat je nodig hebt
  • Train samen met een gemotiveerd team op je eigen tempo

BBB

BBB staat voor het aanpakken van drie belangrijke B’s in je lichaam: je buik, billen en benen. In 60 minuten tijd train al deze gebieden met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door deze ideale combinatie werk je aan je hele lijf en wordt je sterker en strakker. 

Tijdens een uurtje BBB werk je op een laagdrempelige manier aan het verbeteren van je kracht, balans, vitaliteit en conditie. Je werkt met gewichtjes, halterstangen, maar ook dynabands. Dat zijn elastieken banden die je om bijvoorbeeld je benen doet voor extra weerstand. Door het toevoegen van weerstand aan je oefeningen, daag je jezelf net iets meer uit en worden je spieren krachtig. Is een oefening te zwaar of juist te simpel voor je? De gediplomeerde instructeur helpt je graag met een alternatief. Doordat je de zwaarte van de les helemaal zelf kunt bepalen, is BBB voor iedereen toegankelijk. 

BBB is de perfecte training voor iedereen die sterkere benen, billen en buik wil.

Zien we je snel?

0592D4E5 CFD8 4029 A2EC FCC29A2D3C24

STRENGTH & CONDITIONING

In de strength & conditioning trainingen werk je aan het verbeteren van je conditie en aan het opbouwen van spieren. Dit maakt strength & conditioning tot een uitdagende kracht-en-conditie training met leuke optionele extra’s.

De strenght en conditioning trainingen zijn uitermate geschikt als jij in een korte tijd snel fit wilt worden. Zowel fysiek als mentaal wordt je flink uitgedaagd waarbij de ultime climax wordt behaald in de vorm van trots en voldoening als jij de training hebt weten te voltooien.

Let op in deze trainingen wordt er ook hard gelopen en zijn alleen geschikt voor de meer gevorderde sporter die graag zijn grenzen wilt verleggen en uitdagingen niet uit de weg wilt gaan.

Belangrijk is wel dat je geheel fit aan deze training begint en geen last hebt van blessures. Ook is kennis van de trainingstechnieken een pre.

WORK OUT OF THE DAY

De Work Out of the day (W.O.D) is er voor iedereen die graag vet wilt verbranden en kracht wil opbouwen. 

Onze W.O.D. is zo ingericht dat deze voor iedereen is te volgen zijn ongeacht welk sport niveau jij hebt. Van beginner tot de gevorderde sporter je kunt zelf jouw intensiteit aanpassen aan jouw niveau dit maakt deze training uitermate geschikt voor zowel beginners als voor de gevorderde sporters.

Een work out of the day is een fullbody workout waarin alle spieren worden aangepakt. Kracht oefeningen wisselen af met conditionele oefeningen. De ene keer werken we in setjes gebaseerd op tijd doormiddel van een timer. De andere keer werken we op basis van herhaling, calorieen en/afstanden. Kortom het is elke keer weer een verassing wat je kunt verwachten met de workout of the day.

volg ons ook op
over get fit lijfstijl
wij zijn aangesloten bij
Weblogo inverted2 300x110
contact gegevens

telefoon: 0612550766
email: info@getfitlijfstijl.nl

Adres:
Pastoorkoopmanwe 23 C
1784 NX Den Helder

KVK : 74895001
BTW: NL002100743B44