WhatsApp Image 2024 03 30 at 5.46.20 PM (1)

Linsey

Linsey heeft ook meegedaan aan de afslank battle. En zeker niet zonder resultaat. En haar resultaat mag er zeker zijn want Linsey heeft alle stappen perfect doorlopen om te komen waar ze nu staat! Ze is nog niet klaar en gaat ook verder met ons leefstijl traject. Maar voor nu is ze met de afslank battle al ruim 7 kilo afgevallen. 

Before after minimal skincare Instagram post (10)

Priscilla

Priscilla heeft meegedaan aan onze afslank battle van 12 weken lang. Tijdens deze 12 weken wist zij ruim 10.5 kilo aan lichaamsgewicht te verliezen! Een pracht resultaat natuurlijk waar ze super blij mee is!  Maar Prscilla is nog niet klaar. Ze gaat verder met ons leefstijl coaching om tot een maximaal resultaat te gaan. 

Rianne

Hetzelfde T-shirt maar nu zit hij anders! Op oudejaarsavond kreeg ik het leuke nieuws te horen dat ik het 3 maanden coaching traject om af te vallen had gewonnen. Ik kreeg van mijn coach Lorain de opdracht om voor de start de beginsituatie foto's te maken, dat zou leuk zijn voor aan het eind van het traject om te vergelijken met de na foto's...Ik moest doelen stellen en subdoelen, als ik tussentijds wat zou bereiken zou ik gemotiveerder en makkelijker door gaan dan alleen kijkend naar het grote doel. Dat is me zeker gelukt. Ik pas weer mijn leuke jurkjes en zit een stuk lekkerder in mijn vel. Ik ben in totaal 7,5kg afgevallen en 13cm kwijt geraakt rond mijn buik Nu pak ik gewoon zelf door en blijf ik doortrainen bij Get FIt Lijfstijl. Bedankt voor de leuke trainingen en de gezellige gesprekken Lorain

Edwin

Edwin wou graag wat strakker in pak voor zijn bruiloft met Odette en zeker niet zonder resultaat want in 3 maanden tijd raakte Edwin 11.1 cm aan buikomvang kwijt en 5,5 kg in gewicht. Tevens is door het trainen zijn spiermassa toegenomen.  

Lorain

De meeste mensen kennen mij nu als een dun en sportief persoon. Maar ik heb ook een andere tijd gekend. Ooit zat ik op een gewicht van 103 kg dus ik weet als geen ander wat de struggles zijn om overgewicht te hebben maar ook hoe moeilijk het kan zijn om ze weer te verliezen. Maar In een jaar tijd is het mij toch gelukt om 22 kg af te vallen en mijn buikomvang te verkleinen met ruim 27 cm. Mijn leven veranderde daardoor compleet ten goede. Door mijn eigen traject en resultaat ontwikkelde ik mijn passie om ook andere te helpen die in hetzelfde schuitje zitten waar ook ik in zat En daaruit is dus Get Fit  Lijfstijl en ook het Get Fit 4 life programma dus ontstaan. Het is mijn missie geworden om samen met jou de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s. Echter blijft het niet alleen bij de verloren kilo's! Want geloof mij! Het traject gaat op alle fronten jouw leven verbeteren. Let maar op! Het kost wat moeite in het begin maar het resultaat en de persoon die jij dan wordt is het dik waard. Together we can!

Odette

Op 3-1-2022 werd er vol goede moed gestart met het Get Fit 4 life programma. Bij het wekelijkse rondje supermarkt ging ik met een hele ander blik door de supermarkt. Deze keer was mijn boodschappenkar veel meer gevuld met gezonde producten en snoep en koek werden geschrapt.Tijdens het proces zijn wij veel bewuster gaan eten. Meer eiwitten en minder slechte vetten. Dit in combinatie met minimaal 2 keer per week sporten en de wekelijkse peptalk met Lorain zorgde ervoor dat mijn conditie en uithoudingsvermogen verbeterde. Uiteindelijk had ik een mooi doel gesteld en dat was om af te vallen voor onze bruiloft in mei. Ik voel mij nu veel fitter dan ooit en ik blijf de app nog steeds gebruiken om nog meer gewicht te verliezen. Ook blijf ik trainen bij Get Fit LIJFSTIJL want daardoor word ik een blijer en gezonder mens.

José

Jose is in augsutus gestart met haar traject. Sinds ze bij ons is begonnen met sporten is ze door alleen al te sporten 6 kilo afgevallen. Pas toen we ook op haar voeding gingen letten is daar nog eens 4 kilo vanaf gegaan! Maar... we letten niet alleen op gewicht natuurlijk omdat het opbouwen van spiermassa ook het nodige gewicht met zich mee brengt. Daarom kijken we ook naar de omtrek metingen en dit resultaat mag daar ook zeker zijn! - 11cm buikomtrek, -6.3 cm van haar bovenbeen, - 10,6 cm om haar heup! En + 4.8 kg in vetvrije spiermassa. Een resultaat om zeer trots op te zijn!  

Before after minimal skincare Instagram post (1)

Patricia

Patricia is gestart bij ons in januari op een gewicht van 82,4 kg en weegt nu 7 maanden later 68,9 kilo. Een voorbeeldig resultaat zonder er al te veel moeite voor te moeten doen zoals zij zelf zegt. Gewoon meer bewegen en anders eten dan normaal en elke maand zie je je gewicht dalen en dat geeft weer meer motivatie.

WhatsApp Image 2024 03 28 at 16.16.01

Nicolet B

Ik ben heel erg blij geweest met de hulp van Get Fit Lijfstijl om dit resultaat te behalen. De stok achter de deur heeft mij echt geholpen om eindelijk resultaat te behalen die ik in 10 jaar niet meer heb gehaald en nu in 6 maanden tijd wel heb behaald. Uiteindelijk bijna 11 kilo eraf en mijn taille 12 centimeter minder, Super bedankt daarvoor!. Nu ga ik verder op mijn eigen houtje. Ik blijf lekker sporten omdat ik er plezier in heb gekregen en ik weet voor mijzelf zeker dat het gaat lukken om mijn resukltaat te behouden.

Before after minimal skincare Instagram post (9)

Roos H

volg ons ook op
over get fit lijfstijl
wij zijn aangesloten bij
Weblogo inverted2 300x110
contact gegevens

telefoon: 0612550766
email: info@getfitlijfstijl.nl

Adres:
Pastoorkoopmanwe 23 C
1784 NX Den Helder

KVK : 74895001
BTW: NL002100743B44