ONZE TRAININGEN EN PROGRAMMA'S

personal training in Den Helder

Personal training

Personal Training bij Get Fit Lijfstijl is altijd op maat! De trainingen zullen altijd zo veel mogelijk aansluiten op jouw doel waaraan jij gezamenlijk met jouw personal trainer aan gaat werken.

Image 2

Personal group training

Personal Group Training is trainen in een kleine groep (max 16 personen) waarbij persoonlijke begeleiding van een personal trainer centraal staat.

Get fit bootcamp 52

Bootcamp

Bootcamp is een buitensport in groepsverband. Tijdens de trainingen komt alles aan bod: Spierversterkende oefeningen worden afgewisseld met conditionele oefeningen. 

WhatsApp Image 2024 03 30 at 1.22.21 PM

De afslank battle

 waarom alleen doen als het samen ook kan? Op een unieke leuke manier ga jij de battle met je eigen groep en andere groepen aan om zoveel mogelijk punten individueel en als groep te scoren om de battle te winnen. Gegarandeerd afvallen met veel motivatie omdat het leuk en uitdagend is. And the winner is....?

IMG 5072

Leefstijl coaching

Met het lijfstijl programma wordt jij door jouw persoonlijke lijfstijl coach begeleid om jouw lijfstijl aan te passen om gezonder en fitter te worden. Daarbij ligt de focus op de lange termijn verandering om jouw nieuwe aangeleerde patroon vast te blijven houden waardoor de kilo's eraf blijven gaan en jij afvalt, of op gewicht weet te blijven.

627e4a474b5a3c5629c5d662 fitness at home remote training with virtual inst

leefstijl coaching online

Ons lijfstijl coaching programma is ook online te volgen. Je krijgt dan alles van ons reguliere lijfstijl programma maar dan zonder de trainingen op onze locatie. Omdat wij vinden dat bewegen er wel bij hoort stellen wij een trainingsschema of beweegplan op maat voor jou op. Hiermee kun je thuis, buiten en/of in jouw eigen sportschool mee aan degang.Tevens kun je ook in onze besloten  community diverse thuis workouts volgen.