99bf52f0 4546 42a6 a612 47cd93855c97

WAAROM SPORTEN MET EEN PERSONAL TRAINER?

Veel mensen starten met sporten omdat ze gezonder willen gaan leven, maar vele daarvan hebben eigenlijk geen idee waar ze moeten beginnen. Ons advies, ga sporten met een personal trainer. Een personal trainer helpt jou met het behalen van jouw doelstellingen en zorgt voor een optimale, maar ook maximale uitvoering van jouw oefeningen. Hierdoor vermijd jij ook overbelasting van je spieren en haal je het uiterste uit jezelf!

Een groot aantal mensen beginnen met sporten omdat ze gezonder willen gaan leven. Dit is natuurlijk fantastisch en dit gaat dan ook in het begin vast goed. Alleen naar mate je langer bezig bent, begint de motivatie weg te vallen en is er weinig vooruitgang te zien. Dit mentale stukje van sport kan verholpen worden door te gaan sporten met een personal trainer. Hij zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft tijdens, maar ook buiten het sporten om. Om jouw doelen te bereiken is het belangrijkste namelijk dat jij de motivatie hebt om dat doel te bereiken en met een personal trainer word je geholpen nét dat ene beetje meer te geven.

Door te gaan trainen met een personal trainer zal niet alleen jouw motivatie verbeterd worden, maar wordt jij ook geholpen om beter resultaat te behalen. Door één-op-één training van onze personal trainer in Wekerom zul je merken dat het makkelijker wordt om jouw doel te bereiken.

7fae3296 ea46 47fd 9221 16ae91b4fe68

Voordelen van Personal training

Personal training biedt veel voordelen in vergelijking met zelf sporten in een drukke sportschool. Laten we een aantal op een rijtje zetten:

 • Je leert de juiste technieken
  Een personal trainer heeft gestudeerd om jou de juiste sporttechnieken te kunnen leren. Met die kennis voorkom je blessures en kun je vanaf dag 1 op de juiste manier aan de slag met het behalen van jouw doelen. Je hoeft niet zelf te klungelen op onbekende apparaten in de sportschool, maar gaat samen op zoek naar de perfecte trainingen voor jou.
 • Persoonlijk en afgestemd op jouw lichaam
  Ieder lichaam is anders, en een goede personal trainer heeft voldoende ervaring om de trainingen op jou af te stemmen. Verschillende personal trainers zullen verschillende aanpakken hebben. Zo zal de een misschien kiezen voor een aanpak gefocust op boksen waar de ander juist gefocust is op gewichten en functionaliteit. Het is belangrijk om jouw eigen voorkeur uit te spreken bij het samenstellen van jouw trainingen. Juist dit persoonlijke contact is wat personal training zo prettig maakt. Zo weet je zeker dat je plezier haalt uit het trainen en de oefeningen die je doet.
 • Bespaar tijd
  Een personal trainer weet precies wat er nodig is om jouw training tot een succes te maken. Met die kennis kun je meteen beginnen aan jouw training programma. Je hoeft niet zelf uren op het internet te speuren naar verschillende trainingsmethoden en oefeningen. Jouw personal trainer verzorgt alles van begin tot eind. Zo bespaar jij veel tijd.
 • Motivatie
  Een personal trainer is een echte stok achter de deur en geeft veel motivatie. Niet alleen tijdens de sessies, maar ook daarbuiten. Het is namelijk een grotere drempel om een personal training afspraak af te zeggen wanneer je weet dat iemand op je wacht dan om “één avondje gym te skippen”. Wanneer je met iemand een afspraak hebt gemaakt, wil je die persoon niet teleurstellen. En zul je er alles aan doen om je afspraken na te komen. Naast die stok achter de deur, zal de personal trainer jouw ook tijdens de training motiveren. Personal trainers weten precies wanneer ze je net dat beetje extra kunnen pushen. Iets wat lastiger is om bij jezelf te doen. Zo verzeker je jezelf van een beter resultaat, omdat je weet dat je echt alles uit je training hebt gehaald.
 • Alles op maat gemaakt
  Er bestaat niet één passend sport of voedingsschema dat voor iedereen werkt. Iedereen is anders en heeft andere dingen nodig om fit te worden. Mensen die alleen sporten maken zich vaak zorgen over hoe ze alle informatie op zichzelf afgesteld gaan krijgen. Een personal trainer helpt je vanaf het begin met je voeding. Ook zal hij jouw persoonlijke training opstellen, met gerichte oefeningen die jij nodig hebt om fit te worden. Op die manier kun jij aan de slag gaan zonder je zorgen te maken of je alles wel goed doet.

Contact

Bent u geintereseerd of personal training wat voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

volg ons ook op
over get fit lijfstijl
contact gegevens

telefoon: 0612550766
email: info@getfitlijfstijl.nl

Adres:
Pastoorkoopmanwe 23 C
1784 NX Den Helder

KVK : 74895001
BTW: NL002100743B44